De goedkoopste uitvaartverzekering?

Het hangt van meerdere factoren af die de hoogte van de premie betalen. Er kan in dat geval dan ook niet gesproken worden over de goedkoopste uitvaartverzekering. Het is wel mogelijk om zelf op zoek te gaan naar de goedkoopste uitvaartverzekering op basis van de eigen wensen. Bepaal bijvoorbeeld eerst of de voorkeur uit gaat naar een kapitaalpolis of uitvaartverzekering in natura. Daarna kan naar het verzekerd bedrag worden gekeken en de voorwaarden om na de vergelijking de premies te vergelijken. Zo is het eenvoudig om te ontdekken welke uitvaartverzekering voor u het goedkoopst zal zijn.
De goedkoopste uitvaartverzekering betekent dat u de laagste premie per maand betaalt. Als er dan ook nog sprake is van een uitvaartpolis die op uw wensen en situatie is afgestemd, bent u het allerbeste uit. Het is ook mogelijk om heel goedkoop uit te zijn door voor de laagste dekking te kiezen. U verzekert dan namelijk alleen wat er echt nodig is voor een uitvaart zonder allerlei extra’s. Zo zijn er allerlei mogelijkheden om heel voordelig uit te zijn voor het verzekeren van de uitvaart. U kunt een goede keuze maken op een gemakkelijke manier door een vergelijking te kunnen maken. Bij de vergelijking kan de laagste premie het uitgangspunt vormen en wij hebben daarvoor de beste uitvaartverzekeringen beschikbaar.

Lage premie

Een lage premie is uiteraard aantrekkelijk. Er moet doorgaans lange tijd betaald worden voor een uitvaartpolis. Dat betekent dat er sprake is van een extra maandelijkse last. Het is dan ideaal als de maandelijkse financiële last zo beperkt mogelijk kan blijven. Die mogelijkheid is er overigens uiteraard. Er zijn zelfs meerdere opties als er gekeken wordt naar de laagste premie per maand om bij de goedkoopste uitvaarverzekering uit te komen. Enkele voorbeelden van uitvaartverzekeraars waar u goedkoop uit bent per maand zijn onder meer Yarden en Nuvema. Het verzekerd bedrag ligt hierbij niet ver uiteen en komt uit op rond de 7.000 euro met een maandpremie die minder dan 6 euro bedraagt.

Dekking op maat

Bij een dekking op maat geldt uiteraard dat er in iedere situatie weer sprake kan zijn van een andere dekking. Het komt dan tenslotte op maatwerk neer, waarbij iedere verzekerde weer andere wensen kan hebben. Bij de keuze voor een polis met verzekerd bedrag kan de hoogte van het bedrag dat na overlijden uitgekeerd wordt bijvoorbeeld variëren. Bij de keuze voor een natura polis waar gebruik kan worden gemaakt van diensten en producten is het maatwerk weer afhankelijk van de voorkeur voor bepaalde diensten en producten. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat er een rouwadvertentie in de krant wordt geplaatst. Of wilt u met speciaal vervoer naar uw laatste rustplaats worden gebracht? Zo zijn er allerlei aspecten die betrekking hebben op maatwerk die geld kosten en waarmee u rekening kunt houden. Ook in deze situaties is het echter mogelijk om op basis van een dekking op maat op zoek te gaan naar de goedkoopste uitvaartverzekering.

Goedkope uitvaartverzekering online afsluiten

Wij bieden u de gelegenheid online een goedkope uitvaartverzekering af te sluiten. De goedkoopste uitvaarverzekeringen vindt u namelijk in het overzicht dat wij bieden. Het online afsluiten van een uitvaartpolis is bovendien extra voordelig. U kunt zelf de keuze maken voor welke polis u kiest. Wij raden aan om verschillende premies uit te rekenen bij meerdere uitvaartverzekeraars, waar u via deze website rechtstreeks naar toe kunt gaan. U kunt dan aan de hand van uw situatie en wensen ten aanzien van de dekking een vergelijking maken. Op basis van deze vergelijking is het altijd mogelijk om voordelig online een uitvaartpolis af te sluiten.

VerzekeraarVerzekerd BedragPer maandVerzekering afsluiten
yarden-logo€ 7.000,-€ 1.99
dela-logo€ 7.805,-€ 1,07
nuvema-logo€ 7.056,-€ 1,13
ardanta-logo€ 8.000,-€ 1,10
zelf-logo€ 7.000,-€ 5,96
axent-logo€ 7.000,-€ 5,96